Főoldal · Céginformáció


Céginformáció

Az R-Agrikol Kft. 1994-ben alakult kiváló minőségű erdészeti és kerti gépek forgalmazása, javítása, alkatrészellátása, egy szóval márkaképviselete céljából. Az eltelt idő alatt, a már kezdetekkor is meglévő STIHL és a hozzá tartozó VIKING cégek világhírű termékeinek teljes kínálata és javítása folyamatosan fémjelezte vállalkozásunkat, kiegészülve a HONDA (áramfejlesztők, vízszivattyúk, gumicsónakok, csónakmotorok, beépíthető motorok, stb....), és az MTD (fűnyírógépek, fűnyírótraktorok, hómarók, aprítógépek, és ezek kiegészítői, stb...) kínálatával.

 

Legfontosabb partnercégünkkel az ANDREAS STIHL AG&Co. magyarországi képviseletével az ANDREAS STIHL KERESKEDELMI KFT.-vel folytatott több mint egy évtizedes kapcsolatunk során az ország legnagyobb forgalmat bonyolító STIHL szakkereskedésévé váltunk. Gazdag, korszerű kínálatunkkal, minőségirányítási rendszerünk működtetésével, munkatársaink folyamatos központi továbbképzésével kívánjuk megőrizni elért pozícióinkat. Komplex számítógépes vállalatirányítási rendszerünk bevezetésével az optimális készletgazdálkodást, a hitelre történő vásárlások helyszíni ügyintézésével az értékesítés gyorsítását, könnyítését értük el, mindez vásárlóink érdekeit is szolgálja.

 

A fentiek folyamatos továbbvitelével, vásárlóinkkal, ügyfeleinkkel valódi partneri viszony kialakításával (tanácsadás, minden eladott gépet beüzemelve adunk át, stb...), a legújabb kereskedelmi technikák gyors telepítésével, bevezetésével kívánunk megfelelni a jövő elvárásainak.

 

Vezetőség:

Rohrer Vesna-ügyvezető

Rohrer Gyula-ügyvezető

Kovács Tibor-üzletvezető

Akciós termékeink

Kövessen minket a Facebookon is, hogy értesüljön aktuális akcióinkról, újdonságainkról.

MurrayKészítette
Ajánlatkérés
Ajánlat kéréshez kérem adja meg email címét, amire elküldhetjünk a termék árát.
Email címe: