Főoldal · 4XBUSINESS SUPERBRANDS


4XBUSINESS SUPERBRANDS
2008. óta immár negyedik alkalommal

 

A STIHL Magyarországon 2008. óta immár negyedik alkalommal nyerte el megszakítás nélkül a Business Superbrands elismerést.

 

1991. június 7.-én alapította a Stihl International GmbH magyarországi leányvállalatát, az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft.-t. A vállalkozás feladata a korszerű és kiváló minőségű STIHL márkájú mezőgazdasági, erdészeti és kertészeti gépek önálló, magyarországi kereskedelme. Az induláskor még csak 8 embert foglalkoztató cég munkatársai remekül végezhették a dolgukat, hiszen ma már közel 300 STIHL szakkereskedés és 140 szakszerviz biztosítja a felhasználóinak a minőségi kereskedelmi és szervízellátást.

A STIHL Magyarországon a motorfűrész és a benzinüzemű fűkasza szegmensben piacvezető. Ezt  a pozíciót a világ számos országában elérte, a legtöbb motorfűrészt ugyanis a STIHL adja el a világon. A cég nem csupán értékesíti a termékeit, hanem egy olyan magas színvonalú szolgáltatást nyújtó hálózatot is kiépített, ahol az üzembehelyezésen és a balesetvédelmi oktatáson kívűl precíz és gyors szervizhálózatot működtet. 

Akciós termékeink

MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...


MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...


MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...Kövessen minket a Facebookon is, hogy értesüljön aktuális akcióinkról, újdonságainkról.

MurrayKészítette
Ajánlatkérés
Ajánlat kéréshez kérem adja meg email címét, amire elküldhetjünk a termék árát.
Email címe: