Főoldal · Új Honda Marine Csónakok


Új Honda Marine Csónakok
Élvezze a kalandot!

Nagy hullámok vizen és szárazon!

 

A Honda a világ vezető motor-,jármű és gépgyártó cége még 50 év elteltével is teljes gőzzel vezeti a mezőnyt. Motorjaik ötszáznál is több Grand Prix győzelmet arattak és a Forma 1 világában egymás után ötször szereztek címet. Kutatási és fejlesztési programjaiktól, további áttörések várhatóak, kezdve az ASIMO-tól az emberiség legemberibb robotjától az első ultravékony, nagysebességű repülőgép (jet) sikeres tesztrepüléséig. Napjainkban a Honda ugyan ilyen díjnyertes innovációt jelent a vizi közlekedésben. A felfújható csónakok széles skálája található meg a kínálatban, melyek megbízhatóak nagyon könnyen szállíthatók, és amelyekkel élvezet a hajózás. Legyen szó horgászatról, búvárkodásról vagy egyszerűen  csak  a tágas tér,  a szabadság és a víz élvezetéről. Honda mindezekre kínál kitűnő alternatívát.

Tekintse meg termék kínálatunkat, illetve további részletekért és akciós árainkról érdeklődjön telefonon, emailben vagy személyesen üzletünkben.

Akciós termékeink

MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...


MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...


MSE140C MOTORFŰRÉSZ KPL. 3909

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce dapibus dapibus odio...Kövessen minket a Facebookon is, hogy értesüljön aktuális akcióinkról, újdonságainkról.

MurrayKészítette
Ajánlatkérés
Ajánlat kéréshez kérem adja meg email címét, amire elküldhetjünk a termék árát.
Email címe: